Навчальний центр «ПАОЛА»

МАЙСТЕР-КЛАСИ З КАРВІНГУ

НАВЧАЛЬНИЙ ЦЕНТР "ПАОЛА"         КАРВІНГ         МАЙСТЕР-КЛАСИ          ФОТОГРАФІЇ          MASTERKLAS.ORG.UA

МАЙСТЕР-КЛАСИ

Викладач - Маркова Людмила Миколаївна.

Пройшла навчання в Консалтинговому агенстві "ДиРСи-Профи" у майстра карвінгу Олександра Станіславського. Має сертифікат про проходження курсів.

 

Інструмент для карвингу

- Для професійних занять необхідний основний компонент – тайський ніж.

- Три карбовочних ножа трикутного січення та різного розміру. Ними легко вирізати листки.

- Три овальных ножа різного розміру, якщо вирізати орнамент з округлими лініями.

- Короткий серповидний ніж, для складних візерункіу на крупных плодах: диня, кавун, гарбуз.

- Ножиці, для надання певної форми тонкому, плоскому зрізу продукта.

 

Аматорський  рівень

3 инструменти:

1.     Гострий ніж з широким лезом.

2.     Ніж, з тонким лезом (звичайний канцелярський ніж, достатньо гнучкий та гострий, зручний в користуванні, так як має змінні леза).

3.     Ніж для виймання середини – можна придбати в будь-якому господарському магазині.

 

Основні рекомендації

·        Нанесення контурів малюнка маркером.

·        Вырізання шкірки лимона (все робити під кутом 45°).

·        Вырізання країв виробу.

·        Збереження зовнішнього вигляду виробів.

Для того, щоб ваші вироби довго простояли на столі, занурте їх перед процесом вирізання на декілька хвилин  в крижану воду. Моркву, буряк, редис, капусту після вирізування.

Щоби поверхня продуктів швидкого окислення (яблоки, груши) була свіжою та не потьмяніла, обробіть зрізані краї розчином лимонного соку.

 

Вибір подуктів для майбутніх виробів

Їх поверхня повинна бути без пошкоджень та плям, а самі вони – не м'якими і не вязкими.

Розмір, кожного фрукта чи овоча повинен відповідати задуманій вами композиції.

 

Прикрашання карвінгом страв: овочевих, м'ясних, десертів


Головне правило карвінгу:

Ви маєте фрукт, або овоч, і вам необхідно знайти відповідний до нього візерунок; ви вибрали візерунок (фігуру), і вам необхідно знайти для нього відповідний фрукт або овоч.


ФРУКТИ 

 

Яблуко

 

  • Листочки – 2х видів

  • Кошик, підсвічник

  • Лебідь

  • Метелики

  • Квітка з яблука

 

Груша або яблуко

  • Орнамент

Банан

  • Снігові ангелочки

  • Пінгвіни, дельфін

Апельсини, лимони, мандарини

(Все в холодильник на 2-3 години. Під дією холоду малюнок буде більш рельєфним) 

  • Павич з апельсину та  винограду

  • Декоративні цитрусові: лимон-жовтий, лайм-зелений  

  • Апельсин декорований  гвоздикою

  • Цитрусова загадка – квітка з мандарину.

Ківі

  • Ведмежата

  • Пташки

ОВОЧІ

 

Огірок

  • Листочк,  крокодил

  • Квітка з огірка – лілія

  • Кораблик

 Пекінська капуста

  • Хризантема

  • Троянда

  • Листочки

Морква

  • Лілія

  • Шишки

  • Ромашка

  • Метелик

  • Рибки

  • Морський коник

  • Кільца орнаменту

Помідор

  • Кошик - салатниця

  • Квітка з  помідорних долів


ОВОЧІ ДЛЯ ЗАНЯТЬ (залежать від сезону)

 

1. Яблука, апельсини, лимони

2. Огірок, пекінська капуста

3. Перець, огірок

4. Цибуля ріпчаста, порей

5. Авокадо, морква, дайкон

6. Буряк, картопля, кабачок – білий, зелений, редис – зелений, рожевий

7. Тыква, папайя, авокадо, кумквати, кавун, диня, ананас

8. Шафран - 1 пакетик/0,5л. води


ПРИКЛАДИ ЗАНЯТЬ


Майстер-класи з карвінгу  охоплюють 6 занять і проводяться періодично, по мірі комплектації груп.  В групі 2-4 чоловік. Заняття по суботах. Вартість одног4заняття - 450 грн. і включає  4 академічних години навчання та вартість матеріалів. (6 занять - 2700 грн. - оплата можлива двома частинами готівкою, або по перерахунку.) Існує можливість замовити набір тайських ножів за окрему плату. Зроблені на заняттях вироби слухачі курсів забирають собі.

При 100% попередній оплаті за 6 занять - знижка 5%.

При одночасному укладанні договорів з 4 слухачами - знижка 10% для кожного.

Знижки не сумуються і надаються тільки одного виду.

Можливо проведення занять з організованими групами більшою чисельністю, ціна договірна.

Телефони для запису на майстер-класи 032 253-81-15, (068) 253-12-32, (099) 600-50-13 . м.Львів,  вул.Липинського, 54

© "Paola Chance", 2009-2016

E-mail: info@paola.com.ua

Навчальний центр «ПАОЛА»